Alle informatie over

Bestellen en betalen

Betalen

Omdat wij bij HBG Goor B.V. op de webshop gebruik maken van een offerte systeem is het dus niet mogelijk om direct te over te maken via alle betaalmanieren die er bestaan. Als het lijkt dat u toch de mogelijkheid krijgt om ergens direct voor te betalen, doe dit dan niet! Meld dit via info@hbggoor.nl of bel ons op 0547 26 09 91. Dan gaan wij kijken hoe dit kan en dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

In de webshop van HBG Goor B.V. wordt gebruik gemaakt van adviesprijzen die wij zijn geadviseerd door de leveranciers van onze producten. De prijzen die HBG Goor B.V. hanteert zijn zichtbaar in een offerte.

Bestellen

In het onderstaande overzicht zullen u stapsgewijs een uitleg geven over hoe een bestelling zal verlopen op de webshop van HBG Goor B.V.

Stap 1. Kruiwagen vullen met producten
Omdat wij bij HBG Goor B.V. gebruik maken van een kruiwagen in plaats van een winkelwagen zullen wij in dit stappenplan ook het woord kruiwagen gebruiken. U kunt via onze materialen kiezen uit een categorie naar wens. In ons voorbeeld gaan we door met de categorie terrastegels. U kunt dit zien aan de afbeelding aan de linkerkant. Deze categorie is nu met een rood vierkant aangegeven.

Vervolgens komt u op de pagina waar alle producten binnen die binnen de gekozen categorie vallen. Hier kunt u op een product klikken en deze (met een bepaalde hoeveelheid) in de kruiwagen toevoegen. In het voorbeeld aan de linkerkant voegen wij de Axenta Plata Bruno toe aan onze kruiwagen door op de gele knop "In kruiwagen" te klikken. In het voorbeeld ziet u een rood vierkant dat aangeeft welke knop dat is.

Wanneer dat proces gelukt is zult u een venster boven het product zien met een knop “kruiwagen bekijken”. In het voorbeeld is dit te zien met een om het venster heen een rode rand om het u extra duidelijk te maken.

Als u al uw producten heeft gevonden kunt u er voor kiezen om naar de kruiwagen te gaan, of dit proces te herhalen tot u klaar bent met het uitzoeken van producten. Als u klaar bent met het uitzoeken van producten kunt u doorgaan naar stap 2.

Stap 2. Bekijk uw overzicht
In de kruiwagen van HBG Goor ziet u een duidelijk overzicht van de producten die u in de kruiwagen heeft geplaatst met de daar bijhorende totaal adviesprijs. U kunt met de grote gele knop vervolgens doorgaan met de bestelling.

Als u het niet eens bent met het overzicht kunt u de hoeveelheid of de aanwezigheid van de producten ook wijzigen. Zo kunt u met het rode kruisje links naast een product een product verwijderen uit uw kruiwagen en kunt u met het vakje in de rij aantal de hoeveelheid wijzigen. U zult vervolgens wel op de knop “kruiwagen bijwerken” moeten klikken om deze wijzigingen door te voeren.
Wanneer u tevreden bent met de inhoud van uw kruiwagen dan kunt u doorgaan met het plaatsen van uw bestelling.

Stap 3. Factuurgegevens & verzendgegevens
Op de pagina bestelling plaatsen kunt u een bestelling plaatsen. Om dat te doen hebben wij een paar gegevens nodig van u. Wij houden ons aan uw privacy en hebben daarvoor ook onze policy geschreven(Bekijken).

U kunt er voor kiezen om uw bestelling in de toekomst op een ander anders te laten bezorgen door onze chauffeurs. Dit kunt u doen door een vinkje in het vakje bij het kopje "Verzenden naar een ander adres" te zetten.

Het is belangrijk om de gegevens juist in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen wanneer dat nodig is. Daarnaast kunt u ook nog een bestelnotitie geven met daarin bijvoorbeeld: "De bestelling mag op de plek waar ik die dag 2 groene containers met lint neerzet komen".

Als u alle gegevens heeft ingevuld kunt u er ook voor kiezen om een account aan te maken. Dit kan in de toekomst handig zijn omdat u al uw bestellingen terug kunt zien en daarnaast zullen uw gegevens worden onthouden door hbggoor.nl en hoeft u deze niet meer in te vullen in het vervolg.

Voordat u de bestelling plaatst zult u opnieuw een overzicht te zien krijgen met daarin op een rijtje alle producten die u heeft uitgekozen. Ook zult u te zien krijgen dat de verzendkosten op basis van de offerte totalen gebaseerd worden. Dit komt omdat boven de €1000,- de verzendkosten gratis zijn, maar het ook kan zijn dat wij als HBG Goor een bestelling van €150,- moeten gaan leveren. Dit wordt dus later bepaald.

Bij HBG Goor B.V. gelden er algemene voorwaarden die u zult moeten accepteren om de bestelling te plaatsen. Als u alles gecontroleerd heeft kunt u de bestelling plaatsen en ontvangt u binnen 7 dagen een offerte in uw mailbox.