Verkoop en levering van producten

HBG heeft een zeer ruim assortiment aan bestratingsmaterialen, zoals natuursteen, keramische tegels, wallblocks, gebakken stenen en betonproducten. In alle kleuren en maten, strak, modern of juist ‘old look’. Alles voor een sfeervolle, romantische, stoere of klassieke uitstraling. Daarnaast verkopen wij ook kunstgras, verlichting en uiteraard alle soorten grind en grond.

Natuurlijk kunnen wij al onze producten bezorgen en indien gewenst aanleggen en/of plaatsen.

Bekijken

Bestrating

Onze vakmensen zijn professionals op het gebied van het aanleggen van voor- en achtertuinen, opritten, paden, bedrijventerreinen, speel- en schoolpleinen enz. Particulieren en bedrijven kiezen voor ons om onze ruime keuze, ervaring, kennis, vakmanschap en flexibiliteit.

Ons werkgebied strekt zich uit van Goor, Overijssel tot in geheel Nederland en zelfs daarbuiten.

Bekijken

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerk is ruimte maken voor vernieuwing. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor bedrijven en particulieren is veelzijdig. Voor het slopen van woningen, bedrijfsgebouwen, garages of aanbouw etc. en ook voor het handmatig slopen van uw badkamer of vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste vakmensen en kennis voor iedere sloopklus.

Bekijken

Grondwerkzaamheden

Ook voor grondwerk bent u bij HBG aan het juiste adres. De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren zijn grondwerk voor zowel nieuwbouw als verbouw. Voor bedrijven en particulieren ontgraven wij bouwputten, leveren en verwerken wij vulzand/menggranulaat en grond, egaliseren/spitten wij tuinen en zijn we gespecialiseerd in het machinaal uitvlakken van zand/granulaat d.m.v. een shovel met laser gestuurde leveler.

Bekijken

Tuin onderhoud

Een tuin geeft een belangrijke indruk van uw complete woning. Als uw tuin slecht is onderhouden zal het complete aanzicht van uw huis verslechten.

Door onze jarenlange ervaring, kennis van tuinontwerp en materialen kunnen wij uw wensen waarmaken met betrekking tot het aanleggen van uw nieuwe of bestaande tuin, waarbij we uiteraard rekening houden met de kostprijs.

Bekijken