De specialist in
sierbestrating

Levering van bestrating

HBG heeft een zeer ruim assortiment aan bestratingsmaterialen, zoals natuursteen, keramische tegels, gebakken stenen en betonproducten. In alle kleuren en maten. Strak en modern of juist ‘old look’. Voor een sfeervolle, romantische, stoere of klassieke uitstraling. Naast sierbestrating hebben wij een ruime keus aan siergrind, vijverranden, traptreden en zwerfkeien.

Bekijken

Aanleg van bestrating

HBG Goor B.V. realiseert al vele jaren voortuinen, achtertuinen, bedrijventerreinen, schoolpleinen enz. Particulieren en bedrijven kiezen voor HBG om onze ruime ervaring, kennis, vakmanschap en flexibiliteit. Zo kunnen wij snel schakelen met materiaal en personeel.

Ons straatwerk realiseren wij vanuit onze vestiging in Goor. Maar ons werkgebied strekt zich uit van Overijssel tot in geheel Nederland, zelfs daarbuiten willen wij ook graag uw straatwerk project aannemen.

Bekijken

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerk is ruimte maken voor vernieuwing De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn voor bedrijven en particulieren zo slopen wij woningen, bedrijfsgebouwen, garages of aanbouw. Ook voor het handmatig slopen van uw badkamer of vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over zowel groot maar ook heel klein sloopmaterieel dat geschikt is voor iedere sloopklus.

Bekijken

Grondwerkzaamheden

Ook voor grondwerk bent u bij HBG aan het juiste adres. De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren zijn grondwerk voor zowel nieuwbouw als verbouw. Voor bedrijven en particulieren ontgraven wij bouwputten, leveren en verwerken wij vulzand/menggranulaat en grond, egaliseren/spitten wij tuinen en zijn we gespecialiseerd in het machinaal uitvlakken van zand/granulaat d.m.v. een shovel met laser gestuurde leveler.

Bekijken

Tuin onderhoud

Een tuin geeft een belangrijke indruk van uw complete woning. Als uw tuin slecht is onderhouden zal het complete aanzicht van uw huis verslechten.

Door onze jarenlange ervaring, kennis van tuinontwerp en materialen kunnen wij uw wensen waarmaken met betrekking tot het aanleggen van uw nieuwe of bestaande tuin, waarbij we uiteraard rekening houden met de kostprijs.

Bekijken