HBG Goor voor al uw sloopwerkzaamheden

Sloopwerken

Slopen betekent ruimte maken voor vernieuwing. HBG Goor kan voor deze vernieuwingen zorgen omdat wij beschikken over het juiste materieel voor iedere klus. Bij het slopen kijkt HBG Goor altijd wat er gesloopt moet worden en waar het last van kan gaan hebben. Vervolgens gaat het zorgvuldig te werk en wordt er zelf gezorgd voor de afvoering van al het puin en afval dat vrij komt bij de sloop.

Een klein overzicht van de werkzaamheden die wij voor zowel bedrijven als voor particulieren uitvoeren:

  • Het slopen van woningen
  • Het slopen van bedrijfsgebouwen
  • Het slopen van garages of aanbouw

Bij deze klussen komt vooral het grote materieel van HBG Goor van pas, maar ook bij een kleine klus zoals het slopen van een badkamer, of bij het verwijderen van een oude vloer bent u bij HBG Goor aan het juiste adres. Ook voor deze klussen hebben wij het juiste materieel.

Vraagt u vooral via onze contactgegevens naar de mogelijkheden omtrent sloopwerken en dan wordt er samen gekeken naar een ideale oplossing.

Ook speciale werkzaamheden

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen is voor veel bedrijven soms een reden om niet door te gaan met het slopen van een gebouw. Bij HBG Goor wordt er samengewerkt met gecertificeerde bedrijven waardoor het altijd mogelijk is om iets te slopen. In het proces richting het slopen in combinatie van het verwijderen van asbest verzorgt HBG Goor de inventarisatie als ook het verwijderen met deze gecertificeerde bedrijven.