HBG Goor voor al uw straatwerk

Bestrating

Het aanleggen of herinrichten van een tuin. Met tuinpad, terras, en vijverrand. HBG kan voor u de complete bestrating verzorgen. Eventueel kunnen we u ook in samenwerking met een hovenier adviseren over het ontwerp van uw nieuwe tuin. HBG kan u helpen van het eerste idee tot de complete realisatie van uw nieuwe tuin. Graag informeren we u over de verschillende mogelijkheden.

innovatie op de werkvloer

Machinaal bestraten

Bij het vak stratenmaker denken velen aan handwerk van een vakman, klein gereedschap en stenen.

Maar ook hier heeft de tijd niet stilgestaan.

HBG loopt voorop met de inzet van onder meer mechanische en hydraulische stenenklemmen, vacu├╝mpompen en pakketeermachines.

Veiliger straten

Het traditionele vak van stratenmaken vraagt veel van het lichaam. Gebruik van technische hulpmiddelen maakt het werk een stuk lichter, zodat stratenmakers hun vak veiliger uit kunnen voeren. De kans op blessures daalt hierdoor en stratenmakers ondervinden minder lichaamsslijtage. Door middel van innovatie geeft HBG vorm aan maatschappelijk duurzaam en verantwoord ondernemen.

Sneller projectverloop

De toenemende verkeersdruk maakt vlot stratenmaken steeds belangrijker. Met machinaal bestraten kan het werktempo opgeschroefd worden - terwijl de kosten en de kwaliteit op zijn minst gelijk blijven. Het maakt niet uit of het om een groot of klein project gaat, in een grote of kleine ruimte: waar een wil is, is een weg.

Hergebruik van materialen

Oude bestratingsmaterialen zijn vaak zwaarder om te verwerken. Door middel van machinaal bestraten kunnen de orginele stenen arbotechnisch correct hergebruikt worden. Dat is duurzamer en goedkoper: aankoop van nieuwe en afvoer van oude materialen is immers overbodig. Vaak wordt het resultaat ook als mooier ervaren, omdat het orginele straatbeeld intact blijft.

Belangrijke voordelen machinaal bestraten:

  • Snellere realisatieproject en betere arbeidsomstandigheden voor stratenmakers
  • Zeer constante kwaliteit
  • Minder overlast vor de omgeving
  • Hergebruik van oude materialen

Materialen machinale bestrating

HBG verwerkt alle soorten materialen, betonstenen en -tegels en gebakken materialen die vallen binnen het spectrum van machinaal verwerken. Wanneer de klus geklaard is, zal niemand zien dat de straat machinaal is aangelegd. Door het ontwikkelen in eigen beheer van een palletiseer unit kan HBG machinaal herbestraten: waarbij we de uitgekomen materialen hergebruiken .

Ervaring en Innovatie

In de jaren 90 begonnen we met de eerste experimenten. De voordelen van machinaal bestraten hebben we in de praktijk ervaren. We blijven investeren in machinaal bestraten.

  • Ten eerste door vakmensen op te leiden.
  • Ten tweede door het ontwikkelen en verbeteren van technische middelen .

"Wij beschikken over de mogelijkheden van machinaal bestraten. Neem gerust contact op om te informeren naar de prijzen."