Bolzano Antica

 57,95 per m²

De Bolzano Antica Dikformaat wordt vervaardigd uit rivierklei die op een verantwoorde wijze wordt gewonnen, wat bijdraagt aan het creëren van nieuwe natuur en rivierveiligheid. Met een bewezen levensduur van 135 jaar overtreft deze steen ruimschoots de gemiddelde betonklinker, die slechts een levensduur van ongeveer 13 jaar heeft.

Door te bakken op een temperatuur van 1200 graden Celsius zijn de straatbakstenen bestand tegen extreme weersomstandigheden en intensief dagelijks gebruik, jaar na jaar. Bovendien worden ze met de tijd alleen maar mooier, terwijl ze toch hun kleur behouden. Dit duurzame aspect maakt het mogelijk om de gebakken bestrating te hergebruiken, wat een investering op lange termijn rechtvaardigt. Gebakken bestrating is niet alleen natuurlijk en duurzaam, maar behoudt ook zijn esthetische waarde.

Deze stenen worden geproduceerd met behulp van een strengpers, waarbij de klei wordt gevormd door een vacuümpers. De resulterende stenen staan bekend om hun strakke uitstraling en levendige kleuren, waardoor ze een duurzame en aantrekkelijke optie vormen voor bestrating.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Bolzano Antica WF60 en DF60.

Extra informatie

Collectie ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bolzano Antica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *